De kop is eraf

Na enige jaren stilstand zijn we terug opnieuw begonnen met onze familiegeschiedenis.

De eerste start is de site vernieuwen. Ondertussen reeds de 4e maal denk ik. Mijn eerste poging dateert reeds uit begin om midden de jaren negentig.

We rekenen op iedereen om te helpen aanvullen, vervolledigen enzovoort.

Eén reactie

  1. Charlotte Samyn

    Hallo,

    Ik heb de stamboom bekeken en gezien dat mijn moeder erin voorkomt, dus zijn we verre familie. Ik zou graag de info aangevuld zien met het huwelijk van mijn ouders en de geboorte van mijn zus en ikzelf, en mijn neefje. Ik zie ook dat er een aantal gegevens niet volledig juist zijn, namelijk zijn er al een aantal overlijdens geweest, die nu nog als levend op de boomstam staan. Ik ben de dochter van Marleen Demeulenaere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *